Sākums › Senioriem › Ziņas
Notikumu atskats
Seniori piedalās kiberincidenta izmeklēšanas spēlē un noskaidro kiberuzbrukumu veidus

Lai gūtu priekšstatu par mūsdienu kiberuzbrukumu gaitu un potenciālajiem riskiem, 17. aprīlī Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrs (ZRKAC) sadarbībā ar CERT.LV piedāvāja senioriem iespēju piedalīties praktiskā kiberincidenta izmeklēšanas spēlē. Jelgavas seniori... Lasīt vairāk »

Interesenti apgūst pielāgošanās intelekta prasmes – jauna teorija praktiskā darbībā

9. aprīlī Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā (ZRKAC) noslēdzās kursi “Māksla baudīt pārmaiņas: AQ treniņš”, kuros astoņu nedēļu garumā dalībnieki apguva praktiskas metodes, kā pilnveidot pielāgošanās intelektu un veiksmīgi pārvarēt ikdienas grūtības. Nodarbības... Lasīt vairāk »

Jelgavas iedzīvotāji apgūst finanšu pratību labklājības uzlabošanai

Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā (ZRKAC) 26. martā tika uzsākts sešu bezmaksas nodarbību cikls “Manu personīgo finanšu plānošana”, kura dalībnieki apgūs praktiskas metodes savas finansiālās labklājības uzlabošanai un efektīvai finanšu pārvaldīšanai. Nodarbības... Lasīt vairāk »

AQ treniņš – palīdz pielāgoties pārmaiņām un rast jaunus risinājumus

13. februārī ZRKAC norisinājās bezmaksas iepazīšanās nodarbība “Māksla baudīt pārmaiņas: AQ treniņš”, kurā Baltijā vienīgā AQ praktiķe Elīna Biseniece dalījās zināšanās par pielāgošanās intelektu, savukārt klātesošie iesaistījās praktiskos un domāšanas... Lasīt vairāk »

Mikrozaļumu pasaule ziemā

Līdz pavasarim atlicis nepilns mēnesis, taču vējš un lietus šad tad mums rada ilgas pēc zaļas zāles, saules siltuma un ziedu smaržas. Protams, katram gadalaikam piemīt savs skaistums, un nav vajadzības skriet laikam pa priekšu, dzīve ir jābauda šodien un tagad. Taču, lai padarītu... Lasīt vairāk »

Interesenti apgūst personīgo finanšu pārvaldību un plāno budžetu savu mērķu īstenošanai

ZRKAC ir uzsākts nodarbību cikls par personīgo finanšu plānošanu, kurā dalībnieki kopā ar zinošo, atraktīvo un motivējošo pasniedzēju Aļonu Irmeju gūst praktiskas zināšanas, kā efektīvi pārvaldīt savas finanses, lai uzlabotu labklājību, drošību un varētu īstenot savus iecerētos... Lasīt vairāk »