Aktuālas digitālās prasmes biroja darbā
        

Šis kurss būs noderīgs visiem, kuri savu profesionālo pienākumu veikšanai ikdienā izmanto digitālās tehnoloģijas un vēlas apgūt mūsdienīgas un aktuālas prasmes ikdienas darba vienkāršošanai.


Mācību rezultāts

  • Darba sākšana – droša darbošanās ar datoru, aizsargājot privātos datus, piemēram, paroles. Ļaunprātīgo e-pastu atšifrēšana un kā rīkoties aizdomīgos gadījumos.
  • Darbs ar e-pastu un kalendāru. Ikdienas darbā svarīgi šos rīkus pielietot pareizi, lai komunicētu un plānotu ikdienas darbus, organizētu sapulces (gan klātienē, gan attālināti).
  • Darbu organizēšana – mākoņpakalpojumi. Kādi ir mākoņpakalpojumu veidi (google, apple, microsoft). MS mākoņpakalpojumu iespējas dokumentu sadarbībai, koplietošanai, glabāšanai un aptauju veidošanai.
  • Microsoft Teams – sadarbošanās rīks, kas sevī ietver gan sapulču organizēšanu, gan mākoņpakalojumus, gan daudz papildus iespēju, piemēram, maiņu grafiku uzskaiti.
  • Microsoft Forms: Aptauju izveide dažādām vajadzībām.
  • Masveida personalizētu pastu izsūtīšana: MS Word + MS Excel + Outlook kombinācija
  • MS PowerPoint: daži “Tips And Tricks”, kā ātri izveidot prezentāciju.

Mācību procesa norise
 

Mācības notiek klātienē vai attālināti.

Semināra ilgums - 10 akad. stundas. 1 akad. st. ir 45 minūtes. 2 semināri, katrā pa 4 akad. st. un 2 akad. st. pastāvīgais darbs ar individuālu pasniedzēja konsultāciju.Dalībnieku skaits grupā - 8-12. Semināra norises laiks pēc vienošanās. Iespējama semināra tematikas personalizācija atbilstoši konkrētas grupas mācību vajadzībām.


Maksa

Vienai personai grupā: EUR 81.00


Informācija un pieteikšanās

tālr.: 63082101, 63012159, 29222737;
e-pasts: talakizglitiba@zrkac.jelgava.lv
www.zrkac.lv; Svētes iela 33, Jelgava, LV-3001

Atgriezties