Mērķa auditorija Ikviens interesents, kurš ir iesaistīts pārtikas apritē. Mācību rezultāts Gūtas zināšanas par pārtikas drošības vadības sistēmām, HACCP izveides un ieviešanas posmiem. Apgūta prasme izvērtēt esošās prasmes, iemaņas un noteikt turpmākos darbības virzienus produktu kvalitātes vadībā, atbilstoši ES un EP regulām un nacionālajai likumdošanai. Apzināts darbību kopums pārtikas paškontroles sistēmā, kas optimāli novērš pārtikas realizācijas riskus un draudus cilvēku veselībai. Kursu noslēgumā tiek izsniegta ZRKAC Apliecība. Mācību procesa organizācija un metodes Mācību ilgums - 5 mācību stundas, kas tiek organizētas vienā dienā. Vienas mācību stundas ilgums - 45 minūtes. Nodarbībās tiek izmantotas lekcijas, praktiski uzdevumi, pieredzes, piemēru un dokumentu analīze, situāciju analīze, diskusijas. Izglītojamie saņem mācībām nepieciešamos izdales materiālus. Maksa Vienai personai grupā: EUR 36.00 Informācija un pieteikšanās
tālr.: 63082101, 63012155, |