Fotografēšanas praktikums un fotogrāfiju apstrāde
        

Šie praktiskie foto kursi ir piemēroti visiem, kuri kļuvuši vai plāno kļūt par digitālās fotokameras īpašnieku un vēlas uzzināt, kā, pielietojot visas fotoaparāta tehniskās iespējas, uzņemt kvalitatīvu fotogrāfiju un apstrādāt to programmā Adobe Photoshop.


Mācību rezultāts

Pēc programmas apguves Jūs iemācīsieties praktiski pielietot visas fotoaparāta tehniskās iespējas. Tiks apgūtas arī fotogrāfiju retuša un pēcapstrādes iespējas (kadrēšana, kontrasti, krāsu un tonālā maiņa u.c.) programmā Adobe Photoshop.

Pasniedzējs: Juris Karlinskis. Katram cilvēkam dzīvē ir aizraušanās un iemīļotā nodarbe, Jurim Karlinskim tā noteikti ir fotografēšana. Profesionāli šo arodu sācis 1998.gadā izdevumā “Zemgales avīze” un turpinājis “Zemgales ziņās” un “Vakara ziņās”. Kopš 2012.gada vada reklāmas un foto aģentūru, piedāvājot klientiem publisko attiecību, reklāmas un foto pakalpojumus, kā arī video filmēšanu.


Mācību procesa norise

Mācības notiek klātienē.

Mācību ilgums: 21 mācību stundas (7 nodarbības).

1 mācību stundas ilgums – 45 minūtes. 1 nodarbība ilgst 3 mācību stundas. Nodarbības notiek divas reizes nedēļā vakara grupās.


Maksa

Vienai personai grupā: EUR 137.00 (maksā iekļauti mācību materiāli).


Informācija un pieteikšanās

tālr.: 63082101, 63012158, 26602618;
e-pasts: talakizglitiba@zrkac.jelgava.lv;
www.zrkac.lv; Svētes iela 33, Jelgava, LV-3001

Atgriezties