SākumsKursu katalogsPersonīgās izaugsmes kompetence › Senioru izglītība
Nesteidzīgās dzīves skola - Dzīvesspēka darbnīca II
        

Kad aktīvais darba mūžs ir aiz muguras un pienākuši pensijas gadi, ir pienācis laiks Nesteidzīgās dzīves skolai - tas nozīmē mācīties dzīvot lēnāk, izbaudot un izjūtot dzīves krāsainību un vienreizību sev tīkamās nodarbēs, patīkami kopā pavadot laiku ar sev līdzīgi domājošiem, daloties ar gadu gaitā uzkrāto pieredzi un gūstot personīgu gandarījumu par pašu procesu un jauniegūtām zināšanām.

Aicinām uz Nesteidzīgās dzīves skolas studijām, kur neformālā gaisotnē jums būs iespēja apgūt jaunus vaļaspriekus vai pilnveidot esošos, apmainīties domām un viedokļiem, stiprināt dzīves kvalitāti, trenēt atmiņu, loģisko domāšanu un intelektuālās spējas, gūstot prieku no darbošanās un kopā būšanas!


Mācību rezultāts

Šīs nodarbības turpinās Dzīvesspēka darbnīcu I tematiku, meklējot atbildes uz jautājumiem, kas ir radīšanas spēks un kā sevī attīstīt, lai dzīve būtu krāsaināka. Katram cilvēkam ir dzīvesspēka resursi, kas palīdz tikt galā ar dzīves grūtībām, pārmaiņām un problēmsituācijām. Reizēm nevajag daudz: jauni ieradumi, kopā būšana, prasme problēmās ieraudzīt iespējas, padomāt par sevi, būt radošam un uzdrīkstēties radīt.

Nodarbību tēmas: 

  • nodarbība - radošuma un radīšanas spēks;
  • nodarbība - krāsu spēks;
  • nodarbība - dažādības spēks; 
  • nodarbība - došanas un ņemšanas prieks.

Mācību procesa norise

Mācības notiek klātienē. Mācību ilgums ir 1 mēnesis.

1 mācību stundas ilgums – 45 minūtes. 1 nodarbība ilgst 2 mācību stundas. Mācības notiek nelielās grupās 1 reizi nedēļā rīta vai dienas laikā.

Maksa Vienai personai grupā: EUR 12.00


Informācija un pieteikšanās

tālr.: 63082101, 63012158, 26602618;
e-pasts: talakizglitiba@zrkac.jelgava.lv;
www.zrkac.lv; Svētes iela 33, Jelgava, LV-3001

Atgriezties