Ieskats procesā
Kursu grafiks
Paškontrole un HACCP mazajiem un vidējiem pārtikas aprites uzņēmumiem
C. pl. 10:00-14:10
Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā
C. pl. 10.00-14.10
C. pl. 10:.0-14.10
Darba aizsardzības pamatlīmeņa zināšanu izglītības programma (profesionālās pilnveides izglītības programma)
T. pl. 9.15-16.25
Vadītāja autoritātes nostiprināšanas paņēmieni
C. pl. 10.00-18.00
Ideju fitness I Radošuma mītu un inovāciju medības
P. pl. 17.15-20.25
Publiskā runa un uzstāšanās
O. Pl. 17.15-20.25
Kā kārtot vienkāršā ieraksta grāmatvedību
T. pl. 10.00-13.10
Dokumentu pārvaldības pamati
O., C. pl. 17.15-20.25
Personāla atlase un novērtēšana (attālināti)
C. pl. 10.00-13.10
Saimnieciskās darbības veicēja grāmatvedība un nodokļi - jautājumu/ atbilžu stunda
T. pl. 17.15-18.15
Uzņēmējdarbības formas un nodokļu veida izvēle uzņēmējdarbības uzsācējiem
Dokumentu pārvaldība - jautājumu/ atbilžu stunda
O. pl. 17.15-18.15
Dokumentu arhīva veidošana
O. pl. 10.00-16.20
SIA grāmatvedība un nodokļi - jautājumu/ atbilžu stunda
Elektronisko dokumentu izstrādāšanas, saglabāšanas prasības un noformēšanas vadlīnijas
O. pl. 10.00-13.10
Projekti un bezmaksas mācību iespējas