Uzņēmējdarbības kompetence

Ieskats procesā

Kursu grafiks

Kursu programmas
Komerczinības un administrēšana
Tūrisma gidiem
Pārtikas uzņēmumiem
Darba aizsardzība un ugunsdrošība
Skaistumkopšanas uzņēmumiem
Grāmatvedība
Kursu grafiks
Kursu nosaukums Sākums un norises laiks

Paškontrole un HACCP mazajiem un vidējiem pārtikas aprites uzņēmumiem

9. februārī
C. 
pl. 10:.0-14.10
Pieteikties

Darba aizsardzības pamatlīmeņa zināšanu izglītības programma (profesionālās pilnveides izglītības programma)

15. februārī
T.
pl. 9:15-16:25
Pieteikties

Saimnieciskās darbības veicēja grāmatvedība un nodokļi - jautājumu/ atbilžu stunda

23. februārī
C.
pl. 17.15-18.15
Pieteikties

Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā

9. martā
C.
pl. 10:00-14:10
Pieteikties

Publiskā runa un uzstāšanās

28. martā
O.
Pl. 17.15-20.25
Pieteikties

Projekti un bezmaksas mācību iespējas

Ieskaties ››
‹ Atgriezties