Kursu nosaukums | Sākums un norises laiks | |||
![]() | Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā |
14. augustā | C. PL. 10.00-14.10 |
Pieteikties |
![]() | Publiskā runa un uzstāšanās |
30. septembrī | O. pl. 17.15-20.25 |
Pieteikties |
![]() | Komandas darba vadīšanas ABC |
8. oktobrī | P., T. pl. 17.15-20.25 |
Pieteikties |
![]() | Darba aizsardzības pamatlīmeņa zināšanu izglītības programma (profesionālās pilnveides izglītības programma) |
5. novembrī | T. pl. 9.15-16.25 |
Pieteikties |
![]() | Jelgavas valstspilsētas un Jelgavas novada tūrisma gids |
72 | Pieteikties |
![]() | Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā |
5 | Pieteikties |
![]() | Paškontrole un HACCP mazajiem un vidējiem pārtikas aprites uzņēmumiem |
5 | Pieteikties |
![]() | Komandas darba vadīšanas ABC |
80 | Pieteikties |
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes. Piekrītot sīkdatņu izmantošanai, tiks nodrošināta tīmekļa vietnes optimāla darbība. Turpinot vietnes apskati, Jūs piekrītat, ka izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes. | SAPRATU |
> Sīkdatņu izmantošana > Personas datu apstrāde |