13. jūnijā plkst. 10.00 ZRKAC organizē tiešsaistes semināru “Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā”.
Semināra laikā tiks gūta informācija un zināšanas par minimālajām higiēnas prasībām, saskaņā ar MK noteikumiem Nr. 545, Rīgā, 2015. gada 29. septembrī (prot. Nr. 51 33. §) “Pārtikas apritē nodarbināto personu apmācības kārtība pārtikas higiēnas jomā”. Kursu noslēgumā tiek izsniegta ZRKAC Apliecība.
Mācību norises laiks: 13.06.2024., plkst. 10.00–14.10, tiešsaistē.
Mācību maksa: 15 EUR / 5 māc. st.
Pieteikšanās: https://www.zrkac.lv/piet.php?idk=751
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes. Piekrītot sīkdatņu izmantošanai, tiks nodrošināta tīmekļa vietnes optimāla darbība. Turpinot vietnes apskati, Jūs piekrītat, ka izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes. | SAPRATU |
> Sīkdatņu izmantošana > Personas datu apstrāde |