Digitālās iespējas un izaicinājumi uzņēmumiem – 14. maijā bezmaksas seminārs ZRKAC

Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā (ZRKAC) 14. maijā plkst. 13.00 notiks seminārs “Digitālās iespējas un izaicinājumi uzņēmumiem”, informējot uzņēmējus par aktualitātēm, kas saistītas ar drošību interneta vidē, un atbalsta iespējām digitalizācijas projekta ietvaros.

SIA “Tet” drošības risinājumu konsultants Raivis Bidiņš informēs par darbinieku lomu kibernoturības stiprināšanā, iepazīstinot ar uzņēmumiem un darbiniekiem saistošām aktualitātēm, kas saistītas ar drošību internetā.

Ieva Meikšāne, kas pārstāv Zaļo un viedo tehnoloģiju klasteri un Latvijas Digitālo akseleratoru, dalīsies zināšanās par atbalsta iespējām uzņēmumiem, izmantojot digitalizācijas projekta iespējas.

Pasākuma turpinājumā uzņēmumu pārstāvji varēs piedalīties individuālās konsultācijās no plkst. 14.00 līdz 16.00, saņemot atbildes uz interesējošiem jautājumiem. Konsultācijai nepieciešams iepriekš pieteikties un vienoties par konkrētu laiku.

Pieteikšanās pasākumam un/vai konsultācijai: šeit.

Dalība pasākumā ir bez maksas. Norises vieta – ZRKAC, Svētes iela 33, Jelgava.

Papildu informācija pieejama, zvanot pa tālruni 63012169, 63012155 vai rakstot uz e-pastu uznemejdarbiba@zrkac.jelgava.lv.

Pasākums līdzfinansēts no Eiropas Savienības projekta “Latvijas Digitālais akselerators” DAoL, ID Nr. 101083718 un Eiropas Savienības Atjaunošanas un noturības mehānisma ID Nr. 2.2.1.1.i.0/1/23/I/CFLA/002. Eiropas Savienība neatbild par materiāla saturu.

 

Atgriezties