Uzņēmēji aicināti atpazīt sava biznesa intelektuālo īpašumu

28. februārī plkst. 10.00 uzņēmēji un citi interesenti aicināti bezmaksas seminārā uzzināt vairāk par intelektuālā īpašuma veidiem, tā aizsardzību un pieejamo finansiālo atbalstu, lai samazinātu riskus, aizsargātu jaunradi un tādējādi palielinātu uzņēmuma vērtību.

Seminārā tiks noskaidrots, ka vērtīgs un aizsargājams intelektuālais īpašums ir ne vien tehnoloģijas un programmas, bet arī datu bāzes, zināšanas, izstrādātie dizaini, preču iepakojums, zīmola vārds, reputācija un stratēģiskie plāni. Mūsdienās intelektuālais īpašums nereti ir uzņēmuma lielākā un nozīmīgākā vērtība.

Eiropas Savienības intelektuālā īpašuma biroja eksperts Mārtiņš Kokalis dalīsies zināšanās par intelektuālā īpašuma dažādajām šķautnēm un Patentu valdes lomu tā aizsardzībā, vienlaikus iepazīstinot ar uzskatāmiem piemēriem.

Savukārt Patentu valdes Attīstības un starptautiskās sadarbības departamenta projektu vadītāja Māra Vilciņa dalīsies ar vērtīgu informāciju uzņēmējiem par pieejamo atbalstu, ko koordinē Eiropas Savienības intelektuālā īpašuma birojs (EUIPO).

Izskatāmie jautājumi:

  • Patentu valdes pakalpojumi un loma rūpnieciskā īpašuma tiesībās;
  • Intelektuālā īpašuma raksturojums un tā aizsardzība – patents, preču zīme, dizainparaugs;
  • MVU fonda “Idejas stiprākam uzņēmumam” pieejamais atbalsts.

Seminārs norisināsies tiešsaistes platformā “Zoom”, un dalība tajā ir bez maksas.

Pieteikšanās: šeit.

Papildu informācija: zvanot pa tālruņa numuru 63012155 vai rakstot uz e-pasta adresi uznemejdarbiba@zrkac.jelgava.lv.

 

Pielikumi

28.pdfLejuplādēt

Atgriezties