Liepājā dalās pieredzē par atbalstu izglītības tehnoloģiju izmantošanā un digitālo prasmu pilnveidē pedagogiem

17. janvārī Jelgavas skolu izglītības tehnoloģiju mentori, tostarp ZRKAC pārstāvji, devās pieredzes apmaiņas braucienā uz Liepāju, viesojoties Liepājas Raiņa 6. vidusskolā un Zinātnes un izglītības inovāciju centrā (ZIIC).

Pirmajā dienas daļā Liepājas Raiņa 6. vidusskolā norisinājās seminārs “Atbalsts izglītības tehnoloģiju izmantošanā un digitālo prasmju pilnveidē izglītības iestāžu pedagogiem”, diskutējot par digitālās pārveides veicināšanu izglītības iestādēs un efektīvu izglītības mentoru darba organizēšanu digitālo prasmju pilnveidei.

Otrajā dienas daļā viesi apmeklēja vienu no ZIIC darbības vietām – digitālās ražošanas laboratoriju “FabLab Liepāja”, noskaidrojot centra darbības virzienus izglītības atbalstā un tā lomu pašvaldības izglītības ekosistēmā.

Klātesošajiem bija iespēja iepazīties ar centra tehnoloģiju, dabas un digitālās ražošanas vēstnešu konceptiem formālajā izglītībā pašvaldības mērogā, kā arī praktiski pilnveidot datorizētās projektēšanas prasmes un izmēģināt darbu ar lāzergriezēju.

Izsakām lielu pateicību Liepājas kolēģiem par gūto iedvesmu, entuziasmu un viesmīlību!

 

 

Galerija

Liepājā dalās pieredzē par atbalstu izglītības tehnoloģiju izmantošanā un digitālo prasmu pilnveidē pedagogiem
Atgriezties