Metālapstrādes mācību parkā noritējusi Pieaugušo karjeras diena

15. janvārī ZRKAC Metālapstrādes mācību parkā noritēja Pieaugušo karjeras diena, kuras ietvaros interesentiem bija iespēja noskaidrot aktuālāko informāciju par profesionālās izaugsmes iespējām metālapstrādes nozarē – darbā ar metināšanas iekārtām un programmvadības (CNC) metālapstrādes darbgaldiem.

Klātesošie tika iepazīstināti ar metālapstrādes iekārtām un aprīkojumu, kā arī praktiski varēja izmēģināt metināšanas procesu, darbu ar CNC virpošanas iekārtu un darbagaldu manuālo programmēšanu.

Dalībnieki novērtēja iespēju profesionāļu uzraudzībā praktiski izmēģināt, kā noris darba process ar metināšanas iekārtām un programmvadības (CNC) metālapstrādes darbgaldiem, vienlaikus noskaidrojot, ka pašreiz šīs ir darba tirgū pieprasītas profesijas.

Metālapstrādes mācību parkā kopumā var apgūt 38 dažādas programmas, sākot no  sešu mācību stundu līdz pat 480 mācību stundu apjomīgiem kursiem, kuru noslēgumā tiek iegūta metinātāja profesionālās kvalifikācijas apliecība.

Vairums programmu veidotas nosacīti īsas un koncentrētas, kas piemērotas cilvēkiem, kas jau strādā šīs nozares uzņēmumos un vēlas gūt papildu prasmes, paaugstinot kvalifikāciju. Vienlaikus piedāvājumā ir arī kursi, kuru apguvei nav nepieciešama iepriekšēja pieredze, bet kas sniedz iespēju apgūt jaunu profesiju.

Ar Metālapstrādes mācību parka piedāvājumā esošajiem kursiem iespējams iepazīties šeit: https://zrkac.lv/index.php?view=group&group=9&id=30

 

Galerija

Pieaugušo karjeras diena Metālapstrādes mācību parkā
Atgriezties