Ikviens ir aicināts izbaudīt pirmssvētku gaisotni Jelgavas valstspilsētas un Zemgales reģiona 13. kontaktbiržā

Šonedēļ, 7. decembrī, Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā Svētes ielā 33 plkst. 10:00–15:30 jau 13. reizi notiks ikgadējā Jelgavas valstspilsētas un Zemgales reģiona amatnieku un mājražotāju kontaktbirža, kurā dažādus oriģinālus darinājumus piedāvās gandrīz 100 mājražotāju un amatnieku, vienlaikus izmantojot lielisku iespēju savstarpēji kontaktēties un veidot jaunas sadarbības.

Gaidīsim ikvienu kopīgi izbaudīt pirmssvētku gaisotni, iepazīt plašo mājražotāju un amatnieku piedāvājumu, kā arī gūt jaunas idejas oriģinālu dāvanu vai praktiski noderīgu pirkumu iegādei, tādējādi atbalstot vietējos mājražotājus un amatniekus, kuri ļoti gaidīs ikviena apmeklētāja  viedokli un ierosinājumus produktu attīstībai.

Šī gada īpašais pasākuma viesis no plkst. 13.00 līdz 15.00 būs talantīgais mūziķis Ainars Bumbieris, kurš iejutīsies gan gida lomā, lai iepazīstinātu ar daudzpusīgo un bagātīgo produktu klāstu, gan priecēs klātesošos ar kādu muzikālu pārsteigumu.

Ikviens kontaktbiržas dalībnieks automātiski kvalificēsies konkursam par radošuma balvu “Ideju spogulis 2023”. Inovatīvāko un radošāko produktu autoru apbalvošana notiks plkst. 15.00.

Apmeklētājiem iepriekšēja pieteikšanās nav nepieciešama. Dalība ir bez maksas. Plašāka informācija pieejama, zvanot pa tālruni 63012155, 63012169 vai rakstot uz e-pasta adresi uznemejdarbiba@zrkac.jelgava.lv.

 

Atgriezties