Notiks seminārs par veselības veicināšanu darbavietās

RSU Darba drošības un vides veselības institūts sadarbībā ar Zemgales reģiona kompetenču attīstības centru (ZRKAC) 13. decembrī plkst. 13.00 organizē semināru “Veselības veicināšana darbavietās – problēmas, iespējas un pieredze”, akcentējot biežāk novērotās darbinieku veselības problēmas, darba vides radīto stresu, iespējamos risinājumus un labās prakses piemērus Latvijas un ārvalstu uzņēmumos.

Pasākumu aicināti apmeklēt darba aizsardzības vecākie speciālisti, darba aizsardzības kompetentie speciālisti, uzņēmēji, personāla vadītāji, arodslimību un arodveselības ārsti, pedagogi un jebkurš cits interesents.

Seminārā tiks aplūkotas šādas tēmas:
• veselības veicināšana darbavietās – problēmas aktualitāte, nozīmīgākās problēmas, iespējamie risinājumi;
• stress (psihoemocionālie riska faktori) darbavietās – esošā situācija, stresu izraisošie riska faktori, iespējamie risinājumi u. tml.;
• dažādu nozaru uzņēmumu labā prakse Latvijā un citās valstīs;
• nozarē strādājošo speciālistu praktiskā pieredze un tās apmaiņa, informācija par darba aizsardzības aktualitātēm Latvijā.

Semināru vadīs RSU Darba drošības un vides veselības institūta direktors un docētājs Ivars Vanadziņš. Pasākums norisināsies ZRKAC mazajā konferenču zālē, 1. stāvā, Svētes ielā 33, Jelgavā. Par dalību seminārā tiek izsniegts RSU sertifikāts (6 KP jeb akadēmiskās stundas).

Pieteikšanās - tikai elektroniskā veidā: šeit. Dalība – bez maksas.

Dalībnieku skaits seminārā ir ierobežots, tāpēc lūdzam pieteikties savlaicīgi. Ja tiks pārsniegts vietu skaits auditorijā, organizētājam ir tiesības atteikt dalību tiem dalībniekiem, kas pieteikušies vēlāk.

Papildu informācija: zvanot pa tālruni 29437702 vai rakstot uz e-pasta adresi lasma.akulova@rsu.lv.

 

Atgriezties