Semināri par interaktīvo tiešsaistes rīku darba vides risku novērtēšanai - OiRA

2014. gada 25. martā E-prasmju nedēļas ietvaros Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrā (ZRKAC) notika semināri darba devējiem un izglītības iestāžu vadītājiem un darba aizsardzības speciālistiem par interaktīvo tiešsaistes rīku darba vides risku novērtēšanai – OiRA.

Valsts Darba inspekcijas Darba aizsardzības ekspertu vadībā semināru dalībnieki secināja, ka OiRA vienkāršā lietošana padara to piemērotu tieši mazajiem un vidējiem uzņēmumiem - kategorijai, kurā Latvijā pašlaik ir vislielākais uzņēmumu īpatsvars, kuriem šis rīks atvieglos darba vides risku novērtējumu. Praktiski darbojoties tiešsaistē, dalībnieki apguva pamatiemaņas veikt savai organizācijai, iestādei atbilstošu darba vides risku novērtējumu, izveidot novērtējuma pārskatu un veicamo pasākumu plānu.

Apgūt šo tiešsaistes rīku, kas veidots biroja darba vides risku novērtējumam, E-prasmju nedēļas ietvaros ZRKAC bija iespējams jau otro gadu pēc kārtas, bet pirmo reizi iespēja iepazīties ar jaunizveidoto rīku bija izglītības darbiniekiem. Šajā seminārā piedalījās gan pamatskolu un vidusskolu, gan pirmsskolas, profesionālo un interešu izglītības iestāžu pārstāvji.

Līdzīgi kā pagājušā gadā, atsaucība bija plaša - seminārus apmeklēja teju 50 interesenti no Jelgavas, Dobeles, Bauskas, Tukuma novadiem un pilsētām un Rundāles novada.

Galerija

Semināri par interaktīvo tiešsaistes rīku darba vides risku novērtēšanai - OiRA
Atgriezties