ZRKAC piedāvā Valentīndienas sajūtu meistarklases

Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrs (ZRKAC) piedāvā īpašas Valentīndienas sajūtu meistarklases. Lai noskaņotos svētkiem, ZRKAC ir sagatvojis īpašu piedāvājumu – četras meistarklases.

Pirmā – “Make-up sev (svētku grims)” notiks 6. februārī pulksten 17.30. Tajā vižāziste Eva Mellēna iemācīs, kā izveidot skaistu svētku grimu soli pa solim. Viņa pastāstīs par “knifiem”, kas ļauj radīt izteiksmīgu acu skatienu, izcelt lūpu formu, lai svētku grima uzklāšana pirms svinīga pasākuma vairs nesagādātu raizes. Dalības maksa – 25 EUR, pieteikšanās šeit.

Otrā – “Sievišķība stilā un apģērbā” notiks 7. februārī pulksten 17.30. Kā ikdienas skrējienā justies skaistai, kā ātri un viegli radīt eleganci koptēlā? Kā būt koķeti sievišķīgai – kādi ir izvēlētā stila garderobes veidošanas pamatnoteikumi? Atbildes uz šiem un citiem jautājumiem uzzināsiet, apmeklējot meistarklasi stila konsultantes Evijas Briedes - Blūmas vadībā. Dalības maksa – 24 EUR, pieteikšanās šeit.

Trešā – “Cake-pops gardumu pagatavošana” notiks 8. februārī pulksten 17.30. Valentīndienas noskaņās kopā pagatavosim veselīgus un gardus našķus - Cake-pops - romantiskam cienastam vai dāvanai. Spēlēsimies ar garšām un dekoriem! Dalības maksa – 14 EUR, pieteikšanās šeit.

Ceturtā  - “Vanna bumbiņu darbnīca” notiks 13. februārī pulksten 17.30. Darbosimies radoši, ļaujoties krāsām un smaržām, veidojot aromātisku vannas bumbiņu izlasi no dabīgiem materiāliem. Atbilstoši savai gaumei pievienojot mīļākos aromātus, eļļas un augus, radīsim savu īpašo smaržu un krāsu pasaules variāciju. Dalības maksa – 14 EUR, pieteikšanās šeit.

Vairāk informācijas par meistarklasēm var iegūt www.zrkac.lv, rakstot e-pastu uz talakizglitiba@zrkac.jelgava.lv vai zvanot pa tālruni 63012158, 26602618.

 

Atgriezties