Tiešsaistes vebinārs uzņēmējiem "ESG Sarunas: gatavojamies ilgtspējas informācijas sniegšanai bankām"

Gandrīz ikviens uzņēmējs būs dzirdējis par jauno regulējumu attiecībā uz finanšu tirgus dalībniekiem, tai skaitā bankām, kas tām uzliek par pienākumu apkopot un atklāt informāciju par ilgtspēju gan attiecībā uz finanšu tirgus dalībnieka darbību kopumā, gan attiecībā uz noteiktiem to piedāvātiem pakalpojumiem un produktiem.

Tas savukārt nozīmēs papildus informācijas sniegšanas pienākumu banku klientiem. Lai gan informācija būs jāsāk apkopot jau sākot no 2023. gada, daudziem uzņēmējiem vienlaikus nav īsti skaidrs, ko tas nozīmēs praksē – kam primāri jāpievērš uzmanība, kā uzņēmumiem vislabāk gatavoties ziņojumu sniegšanai, vai ir skaidrs kā tieši ziņošana notiks, kā un vai iesniegtā informācija tiks vērtēta,iespējamie riski, utt.
    
Lai palīdzētu labāk izprast jaunās prasības, kā arī ieskicēt turpmākos plānus regulējuma attīstībai šajā jomā, 29. novembrī plkst. 10:00 aicinām Jūs uz tiešsaistes vebināru „ESG Sarunas: gatavojamies ilgtspējas informācijas sniegšanai bankām“

Vebinārā uzstāsies:
Viktors Toropovs SEB bankas Ilgtspējas vadītājs
Natālija Koževņikova FKTK Kredītiestāžu galvenā uzraudzības eksperte
Santa Rubīna Sorainen vadošā speciāliste,zvērināta advokāte

Dalība vebinārā bez maksas. Ja pazīstat kādu, kuram šī tēma ir aktuāla, droši pārsūtiet ielūgumu un aiciniet reģistrēt dalību vebinārā.

Reģistrēties šeit

 

Informācija sagatavota
Juridiskajā birojā "Sorainen"

Atgriezties