Zemgales amatnieki un mājražotāji aicināti pieteikties kontaktbiržai

Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrs 8. decembrī Svētes ielā 33 pulksten 10 organizēs jau divpadsmito amatnieku un mājražotāju kontaktbiržu. Aicinām mājražotājus un amatniekus pieteikties bezmaksas dalībai līdz 1. decembrim. Pieteikšanās forma šeit. Vairāk informācijas, rakstot e-pastu – uznemejdarbiba@zrkac.jelgava.lv. vai zvanot pa tālruni 63012155. Šī gada īpašais pasākuma viesis būs kolorītais Dailes teātra aktieris Lauris Subatnieks.

Piesakoties kontaktbiržai, ieguvums būs ne vien savas produkcijas vai pakalpojuma popularizēšana, bet arī iespēja piedalīties konkursā “Radošuma spogulis 2022”, kuram automātiski kvalificējas visi dalībnieki.

“Tas ir lielisks veids kā atrast sadarbības partnerus, gūt iedvesmu jaunām idejām un novērtēt citu veikumu. Aicinu neturēt sveci zem pūra, bet dalīties un rādīt to, kas katram labāk sanāk un padodas,” mudina Uzņēmējdarbības attīstības nodaļas vadītāja Līga Miķelsone.

Savukārt pasākuma apmeklētāji no pulksten 10 līdz 15 varēs iegādāties amatnieku un mājražotāju darinājumus savam priekam kā arī atrast oriģinālās dāvanas no plašā piedāvājuma klāsta tirdziņā jau laikus, neatliekot Ziemassvētku dāvanu iegādi uz pēdējo mirkli.

Atgriezties