Zaļajā bibliotēkā stāstīs par pārtikas atkritumu apsaimniekošanas pieredzi

Zemgales reģiona kompetenču attīstības centra (ZRKAC) Zaļā bibliotēka 6. jūnijā pulksten 17.30 organizē klātienes pasākumu (Svētes ielā 33) “Melnā zelta muca pagalmā un “cūka” virtuvē”. Apaļā galda diskusijā par atkritumu apsaimniekošanu savā pieredzē dalīsies Zaļās prakses vēstnese – Andrita Grīnberga. Viņa ir arī grāmatas “Laika jautājums – esejas ar epifāniju garšu” autore un zaļā dzīves veida festivāla “GreenFest” brīvprātīgā – organizatore, un kopā ar savu ģimeni soli pa solim mājsaimniecībā ievieš kādu “zaļo” praksi.

Dalība pasākumā bez maksas, vietu skaits ierobežots, tāpēc pieteikšanās ir obligāta. Pieteikuma anketa pieejama šeit. Vairāk informācijas zvanot pa tālruni 63012161 vai rakstot uz e-pastu biblio@zrkac.jelgava.lv.

ZRKAC Zaļās bibliotēkas apaļā galda diskusijas tiek organizētas zaļi domājošiem un tiem, kas par tādiem vēlas kļūt, lai izzinātu jautājumus, kas saistīti ar zaļo dzīvesveidu, dalītos zināšanās, pieredzē un diskutētu par aktuālo šajā jomā.

Lai uzzinātu aktuālo par ZRKAC Zaļās bibliotēkas pasākumiem un aktivitātēm, sekojiet līdzi jaunumiem www.zrkac.lv un https://www.facebook.com/ZRKAC.

 

Atgriezties