Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centra Metālapstrādes mācību parka audzēknim divas zelta medaļas konkursā „Jaunais profesionālis 2013”

Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centra (ZRKAC) Metālapstrādes mācību parka (MMP) audzēknis Kristaps Krūmiņš pārliecinoši startējis Latvijas profesionālās izglītības iestāžu audzēkņu konkursā „Jaunais profesionālis 2013”, kas norisinājās izstādes „Skola 2013” laikā no 28. februāra līdz 3. martam. Kristaps ieguva divas zelta medaļas - MMA un MAG metināšanā.

Gatavojoties dalībai konkursā Kristaps bija sagatavojis mājas darbu - puķu podu ģitāras formā un grilu vilciena formā. Konkursa žūrija atzinīgi novērtēja gan mājas darbu, gan Kristapa demonstrētās prasmes konkursa norises laikā. Rezultātā iegūtas zelta medaļas abos minētajos metināšanas veidos.

MMP vadītājs Māris Ernstsons ar audzēkņa sniegumu ir apmierināts un uzsver, ka grūtības pakāpi paaugstinājis tas, ka darbs konkursā bija jāveic ar pilnīgi jaunām iekārtām, ar kurām līdz šim neviens konkursa dalībnieks nebija strādājis. „Tā bija iespēja dalībniekiem iepazīties ar pēdējā modeļa ESAB metināšanas iekārtām, kurās ir daudz jauninājumu. Rezultātā dalībnieki, piedaloties konkursā, papildināja zināšanas par jaunāko metināšanas aprīkojumu. To nodrošināt bija iespējams pateicoties ESAB Oy Latvijas filiālei, kura jau ilgstoši sadarbojas ar ZRKAC un labprāt atbalsta konkursu „Jaunais profesionālis””.

Arī šogad Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrs bija viens no konkursa „Jaunais profesionālis” galvenajiem atbalstītājiem.

Galerija

ZRKAC Metālapstrādes mācību parka audzēknis uzvar konkursā "Jaunais profesionālis 2013"
Atgriezties