Seminārs "OiRA – interaktīvs rīks darba vides risku novērtēšanai"

2021. gada 29. septembrī plkst. 14:00-16:00 Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā (ZRKAC) notiks bezmaksas seminārs darba devējiem un darba aizsardzības speciālistiem "OiRA – interaktīvs rīks darba vides risku novērtēšanai".

OiRA (Online Interactive Risk Assessment) ir interneta vietnē bāzēts interaktīvs rīks, kas ir īpaši piemērots mazajiem uzņēmumiem, kuros strādā līdz 20 darbinieku. To izstrādājusi Valsts darba inspekcija sadarbībā ar Eiropas darba drošības un veselības aizsardzības aģentūru, lai darba devēji vieglāk varētu izpildīt normatīvo aktu prasības.

Semināru vada Dace Jakimova, darba aizsardzības eksperte.

Semināra formāts – īsa prezentācija un praktiska darbošanās ar rīku pie datora ekspertu vadībā.

Nepieciešamās priekšzināšanas un prasmes – pamatlīmeņa prasmes (ja protat lietot sociālos tīklus, piemēram, Facebook vai Instagram, problēmu nebūs!).

Lūdzam pieteikt savu dalību seminārā, elektroniski aizpildot pieteikuma anketu šeit.

Lūdzam ņemt vērā, ka dalībnieku skaits ir ierobežots. Pieteikšanās var tikt pārtraukta ātrāk, ja vietas būs aizpildītas.

Uzmanību! Seminārs notiks t.s. “zaļajā režīmā” (personām, kuras ir vakcinētas pret Covid-19 vai pēdējā pusgada laikā izslimojušas šo infekcijas slimību). Sertifikāts, kas apliecina vakcinācijas pret Covid-19 vai vīrusa pārslimošanas faktu, ir obligāta prasība dalībai klātienes seminārā un būs jāuzrāda pirms semināra sākuma.

Vairāk infomrācijas, zvanot 63012155 vai rakstot uz uznemejdarbiba@zrkac.jelgava.lv.

Semināru bezmaksas semināru cikla ietvaros organizē RSU aģentūra "Darba drošības un vides veselības institūts" sadarbībā ar Valsts darba inspekciju un ZRKAC.

Atgriezties