ZRKAC noslēgušās mācībās piektajā kārtā projektā “Nodarbināto personu profesionālās kompetences pilnveide

ZRKAC piektās kārtas Eiropas Sociālā fonda projekta “Nodarbināto personu profesionālās kompetences pilnveide” (Nr. 8.4.1.0/16/I/001) ietvaros 1. jūlijā
16 jaunie grāmatvedības speciālisti saņēma LR IZM apliecību par profesionālās pilnveides izglītību programmā “Grāmatvedības uzskaites pamati” (160 stundas).

Savās sajūtās dalījās viena no kursa dalībniecēm: “Grāmatvedības lauciņš līdz šim man bija pilnīgi svešs, tāpēc uztraucos, vai spēšu mācībām tikt līdzi, jo tās notika attālināti. Es jau iepriekš biju apsvērusi domu pieteikties šiem kursiem, bet tad vēl tie tika plānoti klātienē. Jāsaka, manām bažām nebija pamata. Lektores bija atsaucīgas, visu izskaidroja, ļoti labi varēju uztvert un saprast. Abas ir praktizējošas grāmatvedes un piemēros izmantoja savu pieredzi”.

Mācību process notika, izmantojot ZOOM platformu, bet mācību noslēgums, ievērojot visas valstī noteiktās drošības prasības, tika organizēts klātienē ZRKAC Zaļās bibliotēkas āra teritorijā. Kursa dalībnieces pauda gandarījumu par paveikto un prieku par pirmo satikšanos klātienē, atzīmējot, ka sajūta esot bijusi kā īstā izlaidumā.

Sestā pieteikšanās kārta mācībām projektā “Nodarbināto personu profesionālās kompetences pilnveide” (Nr. 8.4.1.0/16/I/001) noslēgusies pavisam nesen – 30. jūnijā. Kā informē Valsts izglītības attīstības aģentūra (VIAA), pieaugušo izglītības projekta “Nodarbināto personu profesionālās kompetences pilnveide” sestajā mācību kārtā kopumā saņemti 20 376 pieteikumi no 13 381 iedzīvotāja. Šobrīd notiek pieteikumu pārbaude un izvērtēšana. Plānots, ka jaunās grupas mācības uzsāks šī gada augustā un septembrī.  Aicinām sekot līdzi projekta aktualitātēm www.macibaspieaugusajiem.lv un www.zrkac.lv tīmekļa vietnē.

Atgriezties