Biznesa pavasaris

Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrs organizē pasākumu uzņēmējiem “Biznesa pavasaris”, kas notiks 11. maijā plkst. 10:00-14:30.

Pasākuma pirmajā daļā būs iespēja uzzināt par aktuālajām tendencēm, problēmām un risinājumiem ekonomikas attīstībā, liekot akcentu uz to, kā ekonomika ir pārdzīvojusi COVID-19 krīzi un kas mūs sagaida turpmāk. Šo tēmu analizēs  Dainis Gašpuitis - AS "SEB banka" ekonomists.

Savukārt Ekonomikas ministrijas Inovācijas politikas nodaļas vadītāja vietnieks Mārtiņš Jansons  informēs par inovācijas atbalstu uzņēmējdarbībā – gan atbalstu, kas pieejams šobrīd, gan par plānoto nākotnē. Tiks akcentēti arī jautājumi par Eiropas atveseļošanās un noturības mehānismu – ekonomikas atbalstam.

Kā radīt idejas un kā tās ieviest dzīvē- Slowstorming pieeju piedāvās Elīna Miķelsone - SIA "Idea Innovation Institute” valdes priekšsēdētāja, PostDoc pētniece, pasniedzēja.  

Otrajā pasākuma daļā būs iespēja tikties ar mūsu pilsētas uzņēmējiem, kuri meklē un atrod jaunas pieejas, ceļus un risinājumus arī šajā izaicinājumu pilnajā laikā:  Raimonds Biedrītis  - SIA “Graudu spēks”, Elīna Romašova - SIA “RichBerry”, Arno Polītis - ColorPasta, SIA “PastaHouse un Juris Fedotovs - SIA “ELIGENT”.

Pieteikšanās: ej.uz/biznesa_pavasaris. Informācija pa tālr.: 63012155 vai, rakstot uz e-pastu: uznemejdarbiba@zrkac.jelgava.lv.

Pielikumi

AfišaLejuplādēt

Atgriezties