Uzņēmēji piedalās Digitālās nedēļas pasākumos

Zemgales reģiona kompetenču centrs “Digitālās nedēļas 2021” ietvaros uzņēmējiem piedāvāja iespēju piedalīties četros tiešsaistes semināros gan tiešsaistē ZOOM platformā, gan papildus nodrošinātajās YouTube translācijās,  kas kopā semināros ļāva piedalīties vairāk kā 200 interesentiem.

22. martā uzņēmuma SAF Tehika pārstāvis Toms Rekšņa iepazīstināja ar jaunākajām tehnoloģijām, kas radītas, lai risinātu problēmas, kuras īpaši aktuālas kļuvušas tieši pandēmijas laikā. Pasākumā īpašs uzsvars tika likts uz gaisa kvalitātes kontroli izmantojot bezvadu risinājumus.

23. martā seminārā “Kā izvēlēties drošu paroli un citi drošības jautājumi internetā” SIA ’’IT centrs’’ dibinātājs, valdes priekšsēdētājs, IT drošības konsultants Agris Krusts mudināja aizdomāties par e-pasta paroļu drošību, izvēli un glabāšanu, sniedzot praktiskus piemērus, kas ilustrē jautājuma nopietnību, uzsverot būtiskākos jautājumus, kuriem pievērst uzmanību, lai darbs internetā būtu drošs.

24. martā ar noderīgu informāciju par eParaksta iegūšanu un izmantošanu ikdienā iepazīstināja Lāsma Runcīte – VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centra pārstāve seminārā “eParaksts, tā izmantošanas iespējas”. Seminārā laikā bija iespēja uzzināt kā iegūt eID, eParakstu, kā strādāt ar eParakstu un izmantot to uzņēmējdarbībā.

Savukārt semināru ciklu 25. martā noslēdza Gundega Fedotova – Zemgales reģiona kompetenču attīstības centra Uzņēmējdarbības atbalsta nodaļas speciāliste ar semināru “Reklāmas veidošana tiešsaistes rīkā Canva”, kas sniedza ieskatu vizuālā satura veidošanas pamtprincipos un praktiskus piemērus tiešsaistes rīka Canva lietošanā un vizuālā satura veidošanā.

Semināri bija daudzpusīgi un ļāva uzņēmējiem “Digitālās nedēļas 2021” ietvaros iepazīties ar dažādiem produktiem, pakalpojumiem un risinājumiem, lai padarītu drošu, interesantu un saturīgu darbu digitālajā vidē.

Galerija

Digitālās nedēļas pasākumi uzņēmējiem
Atgriezties