Iedvesmas telpā – Igors Kudrjavcevs
Vieta: Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrs, Svētes iela 33

2013. gada 14. novembrī Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrā (ZR KAC) notika sertificēta ārsta, cigun skolotāja, personības izaugsmes trenera, vairāku augstskolu pasniedzēja un grāmatu autora Igora Kudrjavceva lekcija. To viņš iesāka ar mūžseno patiesību, ka viss veidojas galvā – gan mūsu veselība, gan attiecības ar līdzcilvēkiem, gan notikumi ar mums.

I.Kudrjavcevs lekcijas laikā sniedza praktiskus padomus, kā tikt galā stresa situācijās, kā ar elpošanu un vizualizāciju palīdzēt sev justies labāk un atveseļoties no dažādām saslimšanām. Viņš vairakkārt uzsvēra, ka svarīgi apzināties enerģijas plūsmu un to, ka telpa to nespēj ierobežot.

Mēs katrs pats esam vissvarīgākie cilvēki savā dzīvē. Neviens cits nevar mūsu vietā ne dzīvot, ne elpot, ne paēst, ne mīlēt,” uzsvēra Kudrjavcevs. Tāpat viņš stāstīja par atpūtas nepieciešamību gan cilvēka ķermenim, gan prātam. Tipiskākā kļūda, ko pieļaujam, ir stimulantu – kafijas, tējas u.c. lietošana atpūtas brīžos, turklāt par atpūtu bieži vien iedomājamies vien brīžos, kad jau iestājies nogurums, bet tas jau esot par vēlu.

Viņš aicināja vairāk pievērst uzmanību skaistajam, vairāk priecāties un smaidīt. Kudrjavcevs uzsvēra, ka no pagātnes nepieciešams paņemt tikai pieredzi, pārdzīvojumus atstājot aiz muguras. Ļoti svarīgi ir arī katrai negatīvai domai apzināti likt pretī pozitīvu.

Vairāk kā diviem simtiem klausītāju bija iespēja arī iegādāties I.Kudrjavceva grāmatas, kurās autors labprāt ierakstīja vēlējumus un savu autogrāfu.

Galerija

Iedvesmas telpā viesojas ārsts Igors Kudrjavcevs
Atgriezties