Uzņēmējus iepazīstina ar tiešsaistē pieejamiem rīkiem
Vieta: Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrs, Svētes iela 33

2018. gada 20. martā Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā (ZRKAC) Digitālās nedēļas 2018 ietvaros norisinājās praktiskās nodarbības mazo, mikro uzņēmumu pārstāvjiem un pašnodarbinātajiem par dažādiem tiešsaistē pieejamajiem rīkiem, kas var ikdienu padarīt ērtāku. Jāatzīmē, ka nodarbībās piedalījās interesenti ne tikai no Jelgavas, bet arī no Ozolniekiem un Olaines.

Praktisko nodarbību vadītājs Agris Kalniņš, ZRKAC uzņēmējdarbības atbalsta nodaļas galvenais speciālists, apmeklētājus iepazīstināja ar tiešsaistes rīkiem, kas paredzēti gan viedierīcēm, gan personālajiem datoriem. Īpašu vērību klātesošie pievērsa video rediģēšanas, logo izveides, attēlu apstrādes rīkiem, tāpat arī aktuāla bija tirgus vides izpēte internetā, sociālais mārketings un mājas lapas veidošana.

Informējam, ka A. Kalniņš piedāvā individuālas konsultācijas ne tikai par tiešsaistē pieejamajiem rīkiem, kas var uzņēmēju ikdienu padarīt ērtāku, bet arī par citiem IT jautājumiem, kas būtiski uzņēmējiem. Konsultācijas notiek reizi nedēļā – pirmdienās no pulksten 15:00 līdz 19:00, iepriekš piesakoties pa tālruni 63012149 vai e-pastu agris.kalnins@zrkac.jelgava.lv.

Atgriezties