Amatnieku un mājražotāju 7. kontaktbirža – sadarbībai un iedvesmai!
Vieta: Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrs, Svētes ielā 33

2017. gada 12. decembrī Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā (ZRKAC) norisinājās 7. Zemgales reģiona amatnieku un mājražotāju Kontaktbirža, kurā bija iespēja ne tikai dibināt kontaktus un veidot sadarbību, bet arī iedvesmoties jaunu produktu radīšanai un iepazīties ar jau esošiem Latvijā radītiem produktiem dažādām gaumēm.

Kontaktbiržas ietvaros dalībniekus un apmeklētājus uzrunāja ZRKAC Uzņēmējdarbības atbalsta nodaļas vadītāja Līga Miķelsone. Pasākumu atklāja Jelgavas pilsētas domes priekšsēdētāja vietniece Rita Vectirāne, akcentējot iepriekšējo gadu amatnieku un mājražotāju Kontaktbiržas dalībnieku izaugsmi un panākumus un novēlot arī šī gada dalībniekiem iedvesmu attīstībai un pilnveidei.

Kontaktbiržā piedalījās vairāk kā 100 amatnieku un mājražotāju no Jelgavas, Aknīstes novada, Jēkabpils novada, Viesītes novada, Līvānu novada, Dobeles un Dobeles novada, Rundāles, Rīgas, Bērvircavas, Slokas, Ikšķiles, Ozolniekiem, Kalnciema, Zaļeniekiem, Valgundes, Līvbērzes, Pārolaines, Olaines, Jaunjelgavas, Durbes, Vecumniekiem, Mārupes, Ogres, Ķekavas, Kolkas, Sesavas, Jaunolaines, Platones, Tērvetes, Glūdas, Auces, Kuldīgas, Elejas un Ziedkalnes.

Jāatzīmē, ka visa pasākuma gaitā vestibilā ikkatram dalībniekam un apmeklētājam bija iespēja saņemt gan Attīstības finanšu institūcijas ALTUM, gan Valsts ieņēmuma dienesta konsultācijas, kas ir nozīmīgi jauna biznesa ideju radīšanā vai esošā biznesa attīstībā.

Galerija

Amatnieku un mājražotāju 7. kontaktbirža – sadarbībai un iedvesmai!
Atgriezties