Jaunu mācību gadu uzsāk Junioru universitāte
Vieta: Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrs, Svētes iela 33

2013. gada 28. septembrī Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrā (ZRKAC) Jelgavā tika atklāts Junioru universitātes jaunais mācību gads. Junioru universitāte ir Jelgavas pilsētas pašvaldības atbalstīta mērķprogramma spējīgiem un talantīgiem skolēniem, kuras mērķis ir nodrošināt atbalstu eksaktajos mācību priekšmetos un veicināt skolēnu radošo un tehnisko domāšanu dabaszinātnēs un matemātikā.

Atklāšanas pasākumā jaunos zinātniekus un viņu vecākus uzrunāja Jelgavas pilsētas domes priekšsēdētājs Andris Rāviņš, uzsverot dabaszinātņu nozīmi izglītībā un darba tirgū. Par organizatoriskajiem jautājumiem jaunajā mācību gadā informēja Junioru universitātes programmas vadītāja Ilze France un ZRKAC Vispārējās un profesionālās izglītības atbalsta nodaļas vadītāja Sanita Šabanska.

Šajā mācību gadā Junioru universitātei tika pieteikti  117 Jelgavas pilsētas skolu 5., 6., 7. un 9. klašu skolēni, kuriem ir augsti sasniegumi dabaszinātnēs un matemātikā. Arī šogad nodarbības Junioru universitātes dalībniekiem notiks divas reizes mēnesī, sestdienās ZRKAC telpās Jelgavā, Svētes ielā 33.

Galerija

Junioru universitātes pirmā nodarbība jaunajā mācību gadā
Atgriezties