45 kg labu domu un labu darbu
Vieta: Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrs, Svētes iela 33

„Jaunie līderi” ir Zemgales reģiona kompetenču attīstības centra koordinēta jauniešu atbalsta grupa, kas darbojas no 2007. gada oktobra. Jau septīto gadu reģiona un pilsētas līmenī „Jaunie līderi” organizē dažādus pasākumus gan jauniešiem, gan pieaugušajiem.

Šogad „Jaunie līderi” ar „Jelgavas sociālo lietu pārvaldes” atbalstu veidoja labdarības akciju „Labas domas, labi darbi”, kuras noslēguma pasākums notika 16. decembrī Ģimenes atbalsta nodaļā Zirgu ielā 47a.

Sociālo lietu pārvaldes ģimenes atbalsta nodaļa bija sarūpējusi cienastu – tējas galdu ar piparkūkām. Savukārt „Jaunie līderi” iepriecināja bērnus ar Ziemassvētku paciņām, pašu veidotu koncertprogrammu, iejūtoties dažādu labo gariņu lomās. Mājīgā, sirsnīgā atmosfērā bērni varēja vērot priekšnesumus un paši piedalīties aktivitātēs, izspēlējot viktorīnu, kā arī citas spēles.

Svētku sajūtas radīšanai tika kopīgi dziedātas dziesmas, bērni gatavoja Ziemassvētku rotājumus. Noslēgumā katrs bērns uzrakstīja laba vēlējumu un pakāra to īpaši veidotajā Labo domu kokā, kurš pēc tam tika pasniegts nama saimniekiem.

„Jaunajiem līderiem” labdarības vainagojās ar pozitīvām emocijām, kā ņēmējiem, tā arī devējiem, ļaujot abiem piedzīvot Ziemassvētku brīnumu klātbūtni – kopā esot darīt labas lietas.

“Jaunie līderi” pateicas par iespēju radīt šo brīnumu: SIA “Kanclers plus” vadītājai Ilvai Miezei, 4. vidusskolas, 5. vidusskolas un Spīdolas ģimnāzijas skolēniem un viņu vecākiem par saziedotajiem 45 kg saldumu, lai sagatavotu saldumu paciņas bērniem.

Galerija

Jauniešu atbalsta grupas „Jaunie līderi” labdarības akcijas "Labas domas, labi darbi" noslēguma pasākums
Atgriezties