Par sadarbības iespējām ar Kazahstānu
Vieta: Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrs, Svētes iela 33

2012. gada 24. oktobrī Jelgavas pilsētā viesojās Rietumu Kazahstānas apgabala uzņēmēju asociācijas prezidents Anis K.Isteļujevs un Kazahstānas Goda konsula palīgs Georgs Krašeniņikovs. Viesi Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrā (ZRKAC) tikās ar Jelgavas pilsētas Domes priekšsēdētāja vietnieku Vili Ļevčenoku, Jelgavas pilsētas Domes Ārējo sakaru un starptautisko attiecību galveno speciālisti Baibu Pušinsku, ZRKAC direktori Sarmīti Vīksnu un Uzņēmējdarbības atbalsta nodaļas vadītāju Līgu Miķelsoni.

V. Ļevčonoks pastāstīja viesiem par Jelgavas pilsētas vēsturi, šodienu un attīstības perspektīvām, bet A.K. Isteļujevs raksturoja Rietumu Kazahstānas apgabala pieeju uzņēmējdarbības, izglītības un citu jautājumu risināšanā.

ZRKAC direktore S. Vīksna iepazīstināja viesus ar centra darbības mērķi, pamatprincipiem un Metālapstrādes mācību parku, ko viesiem bija iespējams skatīt klātienē.

Viesiem bija daudz jautājumu, kas saistīti ar izglītību un uzņēmējdarbību, kas varētu kalpot kā pamats tālākai sadarbībai.

Galerija

Viesi no Kazahstānas
Atgriezties