Projekts "4Change" tehnoloģiju un inovāciju festivālā "Mehatrons" Jelgavā

Mašīnbūves un metālapstrādes nozares profesionāļi, profesionālās izglītības iestādes, mašīnbūves nozares uzņēmumi, amatnieki un citi ar metālapstrādes jomu saistīti uzņēmumi ar dažādām aktivitātēm piedalījās tehnoloģiju un inovāciju festivālā "Mehatrons", kas notika 7. septembrī Jelgavā, Latvijā.

Festivāla mērķis ir veicināt izglītības piedāvājumu un karjeras iespējas inženierzinātnēs, mašīnbūves un metālapstrādes nozarē, kā arī rosināt interesi par eksperimentiem, konstruēšanu, un rosināt jauniešus veidot savu karjeru metālapstrādes un mašīnbūves jomā.

Festivāla laikā apmeklētāji tika iepazīstināti arī ar ESF projektu “4Change”. Apmeklētāji varēja uzzināt par situāciju metālapstrādes jomā, prasībām ražošanā nodarbinātajiem speciālistiem, iespējām iegūt kvalifikāciju, kā arī redzēt darbībā tehnoloģijas, ko izmanto metālapstrādes jomā, kā arī dažas no tām izmēģināt.

Projekta “4 Change” īstenošana tuvojas noslēgumam, un apmeklētāji tika iepazīstināti ar projekta rezultātiem: mācību grāmatu, darba burtnīcu un e-apmācību platformu. Visi izstrādātie materiāli būs pieejami ne tikai angļu valodā, bet arī visās projekta dalībvalstu valodās vācu, latviešu, lietuviešu un igauņu.

Galerija

Projekts "4Change" tehnoloģiju un inovāciju festivālā "Mehatrons" Jelgavā
Atgriezties