Gudro vecāku skolā mācīs par kustību attīstību un spēlēšanos
Vieta: Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrs, Svētes ielā 33

Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā (ZRKAC) 15. janvārī pl. 18:00 notiks semināru cikla “Gudro vecāku skola” 6. nodarbība – “Kā rotaļājas bērns no 1 līdz 3 gadiem. Kustību attīstība un spēlēšanās.” Lektore: Klaudija Hēla, fizioterapeite, bērnu attīstības speciāliste. Seminārā tiks runāts par kustību un spēlēšanās attīstību, nozīmi no 1 līdz 3 gadu vecumam, kas to ierobežo un kavē. Tāpat dalībnieki tiks iepazīstināti ar brīvās spēlēšanās būtību, nosacījumiem, kā arī varēs smelties idejas spēļlaukuma sagatavošanā.

Obligāta iepriekšēja pieteikšanās pa tālr.: 63012159, 63082101, 29222737 vai e – pastā: astra.vanaga@zrkac.jelgava.lv. Vietu skaits ir ierobežots.

Interesentiem, kuri nevarēs apmeklēt semināru, būs iespēja to noskatīties tiešsaistē ZRKAC facebook lapā, vai arī videoierakstā, kas būs pieejams ZRKAC mājas lapas videogalerijā.

Semināru cikls notiek projekta „Kompleksu veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumu īstenošana Jelgavas pilsētā, I kārta” (Nr. 9.2.4.2/16/I/085) ietvaros.

ZRKAC piedāvā bezmaksas semināru ciklu “Gudro vecāku skola” vecākiem, audžuvecākiem, auklēm un visiem, kuri audzina bērnus vecumā no 0 līdz 7 gadiem. Semināru ciklā vecākiem ir iespēja tikties ar pieredzes bagātiem bērnu psihologiem, ārstiem un bērnu attīstības speciālistiem, lai rastu atbildes un praktiskus risinājumus ļoti konkrētos bērna audzināšanas un attīstības jautājumos. Nodarbības plānotas 2 reizes mēnesī no 2018. gada 30. oktobra līdz 2019. gada 30. aprīlim. Vecāki var apmeklēt visus seminārus vai izvēlēties sev interesējošas tēmas.

Atgriezties