Kursi pedagogiem "Vērtību dimensija kompetenču pieejas īstenošanā mācību un audzināšanas darbā"
Vieta: Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrs, Svētes ielā 33

Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrā no 21. līdz 24. augustam pl. 10:00-17:00 notiks kursi vispārējās un profesionālās izglītības iestāžu pedagogiem “Vērtību dimensija kompetenču pieejas īstenošanā mācību un audzināšanas darbā” (A, 36 stundas).

Programmas mērķi ir paaugstināt vispārējās un profesionālās izglītības pedagogu profesionālo kompetenci izglītojamo vērtību dimensijā kompetenču pieejas izmantošanā mācību un audzināšanas darbā un sniegt metodisku un saturisku atbalstu pedagogiem kompetenču pieejas prioritāro vērtību/tikumu veicināšanai izglītības iestādēs. Pedagogi apgūs zināšanas, kā mācību un audzināšanas darbā izmantot dažādas metodiskās pieejas kritiskās domāšanas un problēmrisināšanas prasmju attīstīšanai, starpdisciplināro pieeju, kā arī tiks demonstrēti praktiski darbības piemēri noteiktu rezultātu sasniegšanai vērtību dimensijas īstenošanā.

Pedagogu profesionālās kompetences pilnveides programmu izstrādājis Izglītības attīstības centrs (IAC), tā tiks īstenota Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) iepirkuma Nr. IZM 2018/6 ietvaros.

Atgriezties