Aicinām uzņēmumus un organizācijas pieteikties dalībai Metāla svētkos
Vieta: Pasta sala

2018. gada 8. septembrī Jelgavā, Pasta salā pl. 10:00-15:00 notiks Metāla svētki Jelgavā, kuru moto šogad ir "Metāla stāsts". Dalībai svētkos aicinām pieteikties uzņēmējus, amatniekus, izgudrotājus, augstskolas, koledžas, vidējās profesionālās izglītības iestādes, interešu izglītības iestādes, jaunrades centrus – visus, kuri vēlas popularizēt metālapstrādes nozari un profesijas, inženierzinātnes un bērnu un jauniešu tehnisko jaunradi.

Metālapstrādes uzņēmumiem un amatniekiem piedāvājam lielisku iespēju reklamēt savu uzņēmumu un piedāvājumu – visu no metāla: no rotaslietām līdz apjomīgām konstrukcijām, tehnikai, veciem un jauniem spēkratiem, darba galdiem, instrumentiem, izejvielām un materiāliem, lai svētku apmeklētājiem dotu iespēju iepazīties ar metāla plašo pielietojumu mūsu dzīvē un nozarei nepieciešamajām profesionālajām prasmēm.

Ikvienu izgudrotāju gan skolēnus un studentus, gan zinātniekus un inovatorus, aicinām pieteikties dalībai ar savu izgudrojumu MINOX Zemgale 2018, ko organizējam kopā ar LLU Tehnoloģiju un zināšanu pārneses nodaļu (TEPEK) un sadarbībā ar Latvijas Izgudrotāju biedrību, biedrību “CONNECT Latvija” un Latvijas Zinātņu akadēmiju (LZA).

Metinātājus aicinām pieteikties konkursam, kurā būs iespēja parādīt savas metinātāja kompetences, izcīnīt uzvaru un iegūt vērtīgas balvas.

Izglītības iestādes un jaunrades centrus aicinām popularizēt savu izglītības piedāvājumu un jauniešu karjeras iespējas inženierzinātņu profesijās, kā arī radīt konstruēšanas un eksperimentu prieku.

Aicinām svētkos piedalīties arī Jelgavas pašvaldības iestādes un uzņēmumus, lai atklātu savu metāla stāstu metālapstrādes tradīcijām bagātās pilsētas svētkos.

Dalībai aicinām pieteikties arī ēdināšanas uzņēmumus.

Dalība svētkos bez maksas.

Pasākumu organizē Jelgavas pilsētas pašvaldības pieaugušo izglītības iestāde „Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrs” un Jelgavas pilsētas pašvaldības iestāde „Kultūra” sadarbībā ar Mašīnbūves un metālapstrādes rūpniecības asociāciju.

Informācija un pieteikumi:

  • Metinātāju konkurss: Māris Ernstsons, tālr: +371 26171465, maris.ernstsons@zrkac.jelgava.lv;
  • Uzņēmēji, amatnieki, izgudrotāji, ēdinātāji: Līga Miķelsone, tālr: +371 28342419, 63012155; liga.mikelsone@zrkac.jelgava.lv;
  • Izglītības iestādes: Inta Leilande, tālr: +371 26195773, 63012153; inta.leilande@zrkac.jelgava.lv;
  • Biedrības, citi, organizatoriski jautājumi: Astra Vanaga, Tālr.: +371 29222737, 63012159; astra.vanaga@zrkac.jelgava.lv.
Atgriezties