Iepazīstot daudzveidīgo amatnieku – mājražotāju piedāvājumu
Vieta: Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrs, Svētes ielā 33

2017. gada 12. decembrī Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā (ZRKAC) notika 7. Zemgales reģiona amatnieku un mājražotāju Kontaktbirža, kurā, lai iepazīstinātu ar amatnieku, mājražotāju piedāvājuma plašo klāstu, viesojās raidījuma „Bez tabu” vadītājs, uzņēmējs un zinātnieks Juris Šteinbergs. Viņš veica moderatora, “gida” pienākumus, aprunājoties ar ikkatru dalībnieku, novērtējot produktu, uzdodot precizējošus jautājumus un motivējot tālākai darbībai. Viņš ne tikai augsti novērtēja amatnieku un mājražotāju radošumu un dažādās produktu izstrādes pieejas, bet arī produktu kvalitāti un dizainu. Jāatzīmē, ka J. Šteinbergs akcentēja sadarbības veicināšanas un kontaktu veidošanas nozīmīgumu mūsdienu dinamiskajā biznesa vidē, aicinot dalībniekus savstarpēji sadarboties un apkopot spēkus vēl iespaidīgāku produktu radīšanā.

Kontaktbiržas apmeklētāji varēja iepazīties ar visdažādākajiem Latvijā radītajiem produktiem: želejkonfektēm un dažāda veida sukādēm, sīrupiem un ievārījumiem, siera un strausu produktiem, musli un nātru pulverīšiem, tējām un garšvielām, gaļas izstrādājumiem un piena produktiem, irbeņu produktiem, ziepēm un ķermeņa kopšanas kosmētiku, spēka zīmēm, dažāda veida uzlīmēm un atstarojošām aplikācijām, kas paredzētas apdrukai, grāmatām, senām kartēm, pašdarinātām rotām, svecēm un svečturiem, skalu pinumiem, atstarotājiem, dizaina elementiem no pārstrādātiem materiāliem, dāvanu karotēm ar gravējumiem, stikla, keramikas un koka izstrādājumiem, adījumiem un tamborējumiem, tautastērpiem un austiem audumiem, bērnu rotaļlietām, aksesuāriem un apģērbiem, meldru cepurēm, somām un čībām, cepurēm un t-krekliem ar atstarojošām zīmēm, spilveniem un trušu ādas izstrādājumiem, sapņu ķērājiem un personalizētām dāvanām/suvenīriem, gleznām un bērnu darinātām Ziemassvētku kartiņām, vīniem un interesantiem liķieriem, kā arī ar “kafeju” un konfelādi, medu, ķiploku produktiem, ekoloģisku apavu krēmu u.c. Diezgan liels uzsvars šajā gadā tika likts uz dažādu dabas produktu izmantošanu – irbeņu, ķiploku, ķirbju, cidoniju, zīļu, rabarberu, dzērveņu, kabaču, bumbieru, nātru, priežu, cigoriņu u.c..

Galerija

Iepazīstot daudzveidīgo amatnieku - mājražotāju piedāvājumu
Atgriezties