Interese par izmaiņām nodokļu likumdošanā nemazinās
Vieta: Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrs, Svētes ielā 33

2017. gada 7. novembrī Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā (ZRKAC) norisinājās trešais seminārs par aktuālajām izmaiņām nodokļu normatīvajos aktos no 2018. gada, kas tika organizēts sadarbībā ar Valsts ieņēmumu dienestu.

Uz pasākumu ieradās vairāk kā 160 dalībnieku ne tikai no Jelgavas, bet arī no Rīgas, Auces, Bauskas, Dobeles, Engures, Tukuma, Jelgavas, Ozolnieku, Rundāles un Tērvetes novadiem. Kopumā trīs seminārus apmeklēja gandrīz 500 dalībnieku.

Pasākumu atklāja ZRKAC uzņēmējdarbības atbalsta nodaļas vadītāja Līga Miķelsone un VID Jelgavas klientu apkalpošanas centra vadītāja Arta Segliņa, informējot klātesošos par tālākajiem pasākumiem, kas tiks organizēti, un citām uzņēmējdarbības atbalsta iespējām.

Gan semināra gaitā, gan pēc tā lektore Svetlana Skripņika, Nodokļu pārvaldes Klientu apkalpošanas atbalsta daļas galvenā nodokļu inspektore, sniedza atbildes uz visiem semināra dalībnieku jautājumiem, kā arī izskaidroja aktuālos likuma grozījumus ar praktiskiem piemēriem, tādējādi radot izpratni par to, kas jāņem vērā, organizējot uzņēmējdarbību.

Nākamais seminārs sadarbībā ar VID notiks 2017. gada 5. decembrī, un tajā tiks izklāstītas sabiedriskā labuma organizāciju uzraudzības aktualitātes.

Atgriezties