Angļu valodas vasarnīcā bērni iepazīst angliski runājošās pasaules valstis

No 7. līdz 18. augustam  ZRKAC notika ikgadējā “Angļu valodas vasarnīca bērniem vecumā no 10 - 12 gadiem”. Ar katru gadu iespēja darboties angļu valodas vasarnīcā, lai pirms jaunā mācību gada papildinātu savas angļu valodas zināšanas, kļūst arvien pieprasītāka. Šogad 3 grupās darbojās 41 bērns.

Šī gada vasarnīcā bērni apguva jaunu, izzinošu programmu: ar video ekskursiju, prezentāciju, interaktīvu uzdevumu un projektu palīdzību tika iepazītas valstis, kurās runā angliski - Lielbritānija, ASV, Austrālija, Indija, Kanāda.  Katru dienu video ekskursijās tika izzināta valstu  ģeogrāfija, daba, ievērojami cilvēki, vēsture un tradīcijas. Kanādai veltītajā dienā vasarnīcā viesojās skolotājs Džo Horgans, kurš ne tikai interesanti stāstīja par savu dzīves vietu Kanādu, bet deva iespēju bērniem izjust, kā ir sarunāties un saprasties ar cilvēku, kuram angļu valoda ir dzimtā.

Atkārtot un uzlabot valodas zināšanas pirms jaunā mācību semestra, satikt iepriekšējo gadu draugus un iepazīt jaunus, piedalīties projektos, veidot prezentācijas palīdzēja ne tikai vasarnīcas pasniedzēji, bet arī divi brīvprātīgie – Davide no Itālijas un Marija no Baltkrievijas.

“Citādāk kā skolā; brīvāk; bija interesanti; labi jutos; iemācījos to, ko nezināju; patika taisīt projektus; labi, ka vienmēr bija kāds, kurš palīdzēja; žēl, ka viss ir beidzies;  šīs bija labākās vasaras nedēļas”  – tādas ir pašu bērnu atsauksmes uzreiz pēc kursu noslēguma.

Tāpēc arī nākamajā gadā angļu valodas vasarnīca gaidīs savus vasarniekus - šoreiz jau no 8 gadu vecuma.

Galerija

Angļu valodas vasarnīca 2017
Atgriezties