Iespēja interesantā, aizraujošā veidā novērtēt angļu valodas prasmes bērniem!
Vieta: Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrs, Svētes ielā 33

Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrā (ZRKAC) 20. maijā un 17. jūnijā piedāvājam iespēju skolēniem vecumā no 6 līdz 13 gadiem, kuri angļu valodu mācās jau vairākus gadus, kārtot starptautiski atzītu angļu valodas pārbaudījumu “Pearson Test of English - Young Learners”.

Šis pārbaudījums:

  • Veicina bērna interesi par angļu valodu, iedvesmo mācīties un apgūt to;
  • Palīdz veidot bērnā nopietnu attieksmi pret valodas apguvi un pārliecību par savām spējām sazināties angļu valodā;
  • Dod iespēju novērtēt bērna prasmju attīstību jau no valodas apguves sākuma;
  • Ļauj vecākiem gūt pārliecību par bērna sasniegumiem valodas apguvē;
  • Izmanto bērniem tuvas, saprotamas, reālās dzīves situācijas.

ZRKAC ir akreditēts angļu valodas testēšanas centrs Latvijā. Skolēni pārbaudījumu kārto Jelgavā, Svētes ielā 33, bet saņem Lielbritānijas testēšanas institūcijas sertifikātu, kas apliecina valodas zināšanu līmeni starptautiskā mērogā un kļūst par pierādījumu bērna nopietnajai attieksmei pret mācībām, kā arī sniedz motivāciju tālākai angļu valodas apguvei.

Pārbaudījumam ir 4 līmeņi, kas ļauj novērtēt bērna prasmes jau no paša valodas apguves sākuma. Pārbaudījums sastāv no rakstiskās un mutvārdu daļas, un tiek novērtētas visas valodas prasmes: lasīšana, klausīšanās, rakstīšana un runāšana, galveno uzmanību pievēršot saziņas prasmju novērtēšanai. Eksāmens norisinās, veicot dažādus aizraujošus uzdevumus, kas atbilst bērnu interesēm un kļūst par interesantu piedzīvojumu.

 

 Pārbaudījums

Pārbaudījuma ilgums

Cena (EUR)

Rakstu daļa

Mutvārdu daļa

1.līmenis - Firstwords

60 min.

20 min.

70,00

2.līmenis - Springboard

60 min.

20 min.

74,00

3.līmenis - Quickmarch

60 min.

20 min.

80,00

4.līmenis - Breakthrough

75 min.

20 min.

84,00

 

2017. gadā pārbaudījumi tiek organizēti 20. maijā un 17. jūnijā. Pieteikšanās 20. maija pārbaudījumam – līdz 10. aprīlim, 17. jūnija pārbaudījumam – līdz 10. maijam. Iespēja iegūt papildus informāciju un pieteikt bērnu pārbaudījumam: Skaidrīte Bukbārde – ZRKAC direktores vietniece, Svētes iela 33, e-pasts: skaidrite.bukbarde@zrkac.jelgava.lv, tālr. 63012157, 29337980.

Atgriezties