Amatnieki un mājražotāji tiekas 6. kontaktbiržā
Vieta: Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrs, Svētes ielā 33

2016. gada 8. decembrī Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā (ZRKAC) notika jau 6. Zemgales reģiona amatnieku un mājražotāju Kontaktbirža, lai kopīgi secinātu, kas paveikts, dibinātu kontaktus un rastu jaunas iespējas un iedvesmu.

Pasākumā piedalījās 100 amatnieki un mājražotāji no Jelgavas, Jelgavas un Ozolnieku novadiem, Aknīstes, Ogres, Bauskas, Skrīveriem, Rīgas, Jēkabpils, Dobeles, Saulkrastiem, Mārupes, Salaspils, Ķekavas, Talsiem un Kokneses.

Kontaktbiržā varēja iepazīt Latvijā radītus, mīļus un interesantus produktus. Piedāvājumā bija piparkūkas, cepumi, vīns, konfelādes un veselīgu augu pulveri, pupu kraukšķi, kazas siers, medus un augļu produkti, “zaptītes”, priežu čiekuru sīrups, no piparmētrām un smiltsērkšķiem gatavoti gardumi, kā arī sveces ar baltu zīmēm un akmeņi ar rūnu rakstiem, lelles, rotaļlietas un apdrukāti priekšmeti, tekstila izstrādājumi bērniem, tautastērpi, austi audumi, lina gultas veļa bērniem, rotaslietas, metāla tauriņi, cepures, maciņi, somas, šalles, lakati, koka, papīra, stikla, keramikas un metāla izstrādājumi, izšuvumi, šuvumi, tamborējumi, pinumi, adījumi, tapoti un apgleznoti darbi, griķu sēnalu spilveni, ziepes un ziedes, gravīru kopijas un dekori, eglīšu un dāvanu rotājumi, apsveikuma kartiņas, dāvanu iesaiņojumi.

Savukārt vestibilā ikviens pasākuma garumā varēja saņemt ALTUM un VID konsultācijas. Amatnieki un mājražotāji izmantoja iespēju tikties ar sajūtu studijas „Aspazija” īpašnieci Daci Birkmani, lai vienotos par sadarbību.

Galerija

Amatnieki un mājražotāji tiekas 6. Kontaktbiržā
Atgriezties