Mūsdienīgas darba formas lasītprasmes attīstīšanai sākumskolā

2017. gada 3. janvārī pl. 10:00 – 15:30 un 12. janvārī pl. 13:00 – 17:00 notiks 12 stundu kursi pirmsskolas un sākumskolas pedagogiem „Mūsdienīgas darba formas lasītprasmes attīstīšanai sākumskolā”.

Kursu laikā tiks paplašinātas pirmsskolas un sākumskolas skolotāju zināšanas par lasītprasmes attīstīšanas iespējām mūsdienu skolā. Programmas realizācijas procesā pedagogi gūs zināšanas par jaunākajiem pētījumiem lasītprasmes attīstīšanas jomā, jēdziena interpretāciju pasaules izglītības kontekstā. Pedagogi aprobēs metodisko paņēmienu kopu, ko izmatot praktiskā darbībā savā skolā un klasē, teātra režijas metodikas izmantošanu lasītprasmes attīstīšanā, kā arī gūs ieskatu svarīgākajās tendencēs un aktualitātēs jaunākajā Latvijā izdotajā bērnu literatūrā.

Kursus vadīs Rīgas Franču liceja sākumskolas skolotājs, mg. paed. Andris Krieķis.

Kursu dalības maksa 19 eiro. Kursu dalībnieki saskaņā ar MK noteikumiem Nr. 662 saņems ZRKAC apliecību.

Lai jēgpilni un pēc būtības praktiski strādātu, lūdzam līdz kursiem izlasīt vismaz 6 grāmatas no saraksta pielikumā un grāmatas “Mūmamma lasa”, “Mūmammas pavasara tīrīšana”, “Mūmamma un slīdkalniņš”.

Lūdzam kursu dalībniekus pieteikt līdz 16. decembrim, rakstot uz e-pastu:dace.petersone-gutmane@zrkac.jelgava.lv vai zvanot  pa tālruni: 63012153

Atgriezties