Noslēdzies Microsoft IT akadēmijas ceturtais mācību gads
Vieta: Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrs, Svētes iela 33

2016. gada jūnijā veiksmīgi noslēdzās jau ceturtais mācību gads Zemgales reģiona kompetenču centra organizētajā Microsoft IT akadēmijā jauniešiem.

Mācības IT akadēmijā apmācības notiek saskaņā ar speciāli izveidotu programmu, lai to noslēgumā dalībnieki būtu apguvuši zināšanas un prasmes atbilstoši MS Office speciālista sertifikāta iegūšanas prasībām. Kopumā tiek piedāvāts apgūt četrus moduļus: MS Word, MS Excel, MS PowerPoint un MS Outlook. Viena mācību gada laikā nodarbībās tiek apgūtas divas no šīm tēmām, sākot no vienkāršāka līmeņa līdz pat zināšanām un prasmēm padziļinātā līmenī.

2015./2016. m.g. IT akadēmijas nodarbības apmeklēja Jelgavas Tehnoloģiju vidusskolas 10. un 12. klases skolēni, kas apguva jaunas zināšanas un prasmes darbā ar programmām MS Word 2013 un MS Excel 2013.  

Trīs no Microsoft IT akadēmijas dalībniekiem, Jelgavas Tehnoloģiju vidusskolas 10. klases skolēni Ksenija Furmanova, Andis Ramza un Jānis Vedļa 14. jūnijā devās uz Baltijas Datoru akadēmiju Rīgā, kur ar teicamiem rezultātiem nokārtoja MS Office speciālista sertifikācijas eksāmenu.

Septembrī Microsoft IT akadēmija atsāks darbu. 2016./2017. mācību gadā visi ieinteresētie jaunieši varēs apgūt tēmas MS PowerPoint  un MS Outlook. 

Jāpiebilst, ka jauniešiem, kas apmeklē Microsoft IT akadēmijas nodarbības, ir iespēja pilnveidot ne tikai savas digitālas kompetences, bet arī angļu valodas prasmes, jo mācību materiāli, treniņtestu uzdevumu un sertifikācijas eksāmena uzdevumu prasības ir definētas angļu valodā.

Pieteikšanās un informācija: antra.skinca@zrkac.jelgava.lv; t. 63012154.

Atgriezties