Iedvesmas telpā viesojas Ilze Jurkāne

2014. gada 29. aprīlī Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrā pasākumu cikla „Iedvesmas telpa” ietvaros viesojās finansiste, gardēde un  dzīves garšas pazinēja Ilze Jurkāne.

I. Jurkāne aizraujoši stāstīja savu biogrāfiju- dzīvi Amerikā un Latvijā, akcentējot, ka no ģimenes, radiem, draugiem, skolotājiem, kolēģiem un citiem dzīves ceļa biedriem ir guvusi iedvesmu un kopīgi varējusi izjust dzīves garšu. Jurkāne savā stāstā ietvēra arī studiju laiku, kad studēja biznesa vadību un laiku, kad izveidoja ļoti veiksmīgu karjeru banku jomā.

Jurkāne atklāja sava labā izskata noslēpumu - ar labu fizisko veselību vien nepietiek, lai justos pozitīvi un dzīvotu ar prieku, ir jāprot gan sevi analizēt, gan citiem piedot.

Visu mūžu Ilzei ir bijis ļoti svarīgs ēdiens, tā gatavošana, ciemiņi un viesības, kā arī lielu iedvesmu ir devusi ceļošana. Pie savas autobiogrāfiskās pavārgrāmatas Ilze strādāja 9,5 mēnešus, pasmaidot, ka grāmata ir labi iznēsāts bērns. Ilze Jurkāne uzsvēra, ja kaut kas neiznāk, tas labākais vēl ir ap stūri. 

Galerija

Iedvesmas telpā viesojas ilze Jurkāne
Atgriezties